Additions

Resplendent in Every Way

By September 22, 2020September 28th, 2020No Comments

Dunwoody Sunroom Addition

Resplendent in Every Way

Location: Dunwoody

The Challenge

This Atlanta empty nester couple had a large unused deck that needed to be repurposed. Their Dunwoody home lacked an informal space to entertain and spend time quality with their young grandchildren.

The Solution

The design solution became a light and bright room that connected their kitchen and formal living spaces. Lots of windows and a vaulted ceiling connected the new space to their private and wooded backyard, while maximizing natural daylight into their kitchen. The remaining deck was just enough to provide a place for grilling and small outdoor entertaining.

BEFORE
DESIGN DRAWINGS
Share
mosaic logo

Would you like to receive the MOSAIC MINUTE newsletter?

Let’s Talk Today!